Volem destacar
 • Què és això de mobbing?
 • El cas Verdi, 28
 • Contacte

  Utilitza el segŘent formulari per fer-nos arribar les teves propostes i sugerències.

  Transversal Web: “Volem aigua”.

  Amics i simpatitzants de Vicent Moll, el veÝ de l’immoble de Verdi, 28, que estÓ patint un mobbing immobiliari han rellanšat una campanya informativa al carrer per sensibilitzar de la greu situaciˇ d’indefensiˇ que estÓ vivint Moll. La finca porta vuit setmanes sense subministrament d’aigua i la situaciˇ s’estÓ agreujant per moments. Per aquest motiu, ja des d’aquesta setmana, s’estÓ recollint signatures per denunciar els fets, tal i com ja uns informÓvem diumenge passat, durant la celebraciˇ de la diada de la IndependŔncia de la plaša Revoluciˇ.

  A mitjans de marš l’empresa Mest 28 2003 SL, copropietÓria de l’edifici on es produeix el mobbing, va negar "tenir qualsevol tipus de responsabilitat en els fets", en declaracions recollides pel diari Metro.

  Ni llum ni aigua

  Tot i evitar qualsevol tipus de responsabilitat, l’empresa administrada per Estefania Mesa RamÝrez, constitu´da el 28 d’octubre de 2003 i que precisament tÚ el domicili social a Verdi, 28, no ha impedit que ’alg˙’ tallÚs el subministrament de llum, d’aigua i la llum comunitÓria. Tal i com podem veure a la fotografia, l’intŔrfon no es pot usar perquŔ no hi ha corrent elŔctric ("Los timbres no funcionan. Los tienen desconectados"). Les complicacions del cas sˇn evidents, sobretot tenint en compte que Vicent Moll, una persona gran, porta vivint quasi tota la vida en aquest pis.

  En les darreres setmanes les mobilitzacions davant d’aquest cas s’han multiplicat. A la recollida de signatures, abans esmentada, s’ha unit un curiˇs weblog en quŔ es denuncia dia a dia les accions que pateix Moll.  Altres noticies breus publicades en aquesta secció

  Sobre la Web

  Llocs enllaçats en aquesta secció

  Aquesta pàgina es troba allotjada en un servidor autogestionat.