Volem destacar
 • Què és això de mobbing?
 • El cas Verdi, 28
 • Contacte

  Utilitza el següent formulari per fer-nos arribar les teves propostes i sugerències.

  Transversal Web: “Sentència contra el ’mobbing’ de Verdi 28”.

  802 Un número per recordar, el de la sentència de l’Audiència Provincial de Barcelona, on s’hi pot llegir una frase per la història. Diu el jutge: "por lo que estamos ante un claro caso de mobbing inmobiliario". Verdi, 28. Els jutges, de vegades tan foscos, de vegades tan clars. Un petit pas, modestíssim, però un pas al capdavall, contra aquesta pràctica infame d’alguns propietaris. La senyora Estefanía Mesa Ramírez, de l’empresa MEST 28 2003 S.L. deixava sense aigua ni electricitat els veïns de Verdi, 28. El jutge Carlos Mir Puig li ha dit que no, i li ha imposat una multa, mínima, si es vol, però que obra camí en la selva de les pràctiques immobiliàries salvatges.

  El jutge imposa un delicte de falta a la propietària per pressió immobiliària

  L’Audiència Provincial de Barcelona ha fallat per primera vegada contra el ’mobbing’ per tal de condemnar al propietari de la finca situada al carrer Verdi, número 28, que ha vulnerat reiteradament els drets d’un inquiliní d’aquest immoble. La sentència de la sala vuitena es refereix a la denúncia interposada pel col·lectiu Quimera el 2003, en defensa de Vicent Moll, un avi de 70 anys resident en aquesta finca.

  El magistrat ha imposat a la propietària una condemna a pagar 18 euros durant 20 dies per una falta d’amenaces, tallant l’aigua i l’electricitat a Moll amb la intenció d’exercir pressió perquè aquest abandonés l’immoble.

  Reacció municipal El regidor de Gràcia, Ricard Martínez, ha manifestat avui a Ràdio Gràcia que "l’Ajuntament de Barcelona no es pot personar directament en cap judici relacionat amb casos de mobbing immobiliari", tal com reclamen les associacions anti-mobbing. Martínez ha dit recordat que "ha de ser el llogater qui litigi contra el propietari, l’Ajuntament l’únic que pot fer és mediar i asesorar".

  Ricard Martínez ha retiterat la crida feta ahir, animant als ciutadans a denunciar altres casos de d’assetjament immobiliari en relació amb el cas Verdi 28, la primera sentencia favorable de mobbing immobiliari a Catalunya. "És una sentencia positiva, un primer pas en la lluita contra l’assetjament immobiliari i esperem que no sigui la última", ha afirmat Martínez. /MP-QP  Altres noticies breus publicades en aquesta secció

  Sobre la Web

  Llocs enllaçats en aquesta secció

  Aquesta pàgina es troba allotjada en un servidor autogestionat.