Volem destacar
 • Què és això de mobbing?
 • El cas Verdi, 28
 • Contacte

  Utilitza el segŘent formulari per fer-nos arribar les teves propostes i sugerències.

  laMalla.net: “Satisfacciˇ al districte de GrÓcia per la sentŔncia contra assetjament immobiliari”.

  El regidor de la vila de GrÓcia, Ricard MartÝnez (ERC) ha valorat de manera "molt positiva" la sentŔncia de l’AudiŔncia de Barcelona que ha culpat la societat propietÓria de l’immoble situat al n˙mero 28 del carrer de Verdi de fer la vida impossible als ve´ns coaccionant-los per tal que abandonessin la finca. MartÝnez anima ve´ns i ve´nes de la Vila a denunciar altres cassos ja siguin passius (deteriorament i abandonament) com actius (molŔsties reiterades).

  L’AudiŔncia de Barcelona ha dictat sentŔncia contra la societat propietÓria de la finca del carrer Verdi, 28 acusada d’exercir assetjament immobiliari. Des del passat mes de febrer, els afectats i un grups de ve´ns solidaris van denunciar les coaccions que patien els llogaters de la finca per abandonar-la i van iniciar una campanya.

  Recordem que els ve´ns van veure com se’ls tallaven les canonades de l’aigua. Si les arreglaven, tornaven a ser tallades. Un grup de joves de la Vila es va organitzar, aleshores, per anar buscar aigua a les fonts i portar-la als propietaris que, en la seva majoria, eren gent gran que paguen rendes antigues.

  DesprÚs de l’aigua va arribar el torn de la llum que tambÚ es va tallar. Els ve´ns de l’immoble es tornar a organitzar i, de la mÓ de mitjans de comunicaciˇ, van arribar, fins i tot, a manifestar-se per tal que la societat s’assabentÚs de la seva situaciˇ.

  Ara, i segons la sentŔncia, la societat propietÓria haurÓ de pagar 20 dies de multa (18 euros per dia) i fer-se cÓrrec de les despeses del judici. Alguns ve´ns ja la consideren insuficient per˛ es tracta d’un pas endavant ja que Ús una de les poques sentŔncies sobre assetjament immobiliari que s’han dictat.

  Joan Escofet (laMalla.net)  Altres noticies breus publicades en aquesta secció

  Sobre la Web

  Llocs enllaçats en aquesta secció

  Aquesta pàgina es troba allotjada en un servidor autogestionat.